welcome to us

Introduce kita.

Ningbo YINZHOU WANHAO ENGINEERING PABRIK dumunung ing ayu Ningbo, salah siji kutha port paling gedhe ing China. Iku cedhak plabuhan Beilun bab 30 kilometer, Komunikasi lan transportasi banget trep.
Ningbo YINZHOU WANHAO ENGINEERING PABRIK iki diadegaké ing taun 2001, main Kita bagean otomatis, bagean motor, hardware fitting lan plastik.

PRODUCTS

POWER TOOLS

  • Products Bintang
  • Baru
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube