добредојде кај нас

Претставете не.

NINGBO YINZHOU WANHAO MACHINERY FACTORY се наоѓа во прекрасниот Ningbo, еден од најголемите пристанишни градови во Кина.Тоа е во близина на пристаништето Beilun околу 30 километри, комуникациите и транспортот се многу погодни.
ФАБРИКАТА ЗА МАШИНИ NINGBO YINZHOU WANHAO е основана во 2001 година, нашата главна е автоделови, делови за мотоцикли, хардверски фитинг и пластика.

ПРОИЗВОДИ

ЕЛЕКТРЕН АЛАТ

  • Избрани производи
  • Нови пристигнувања
  • Фејсбук
  • линкедин
  • твитер
  • youtube