ngabagéakeun ka kami

Ngenalkeun urang.

NINGBO YINZHOU WANHAO mesin pabrik anu lokasina di geulis Ningbo, salah sahiji kota palabuhan pangbadagna di Cina. Ieu deukeut ka port of Beilun ngeunaan 30 kilométer, Komunikasi sarta angkutan pisan merenah.
NINGBO YINZHOU WANHAO mesin pabrik didirikan dina 2001, utama kami téh bagian otomatis, patempatan motor, hardware pas na plastik.

produk

kakuatan parabot

  • Produk Artikel
  • Arrivals anyar
  • facebook
  • LinkedIn
  • twitter
  • youtube