Mirë se vini tek ne

Na prezanto.

FABRIKA E MAKINERISË NINGBO YINZHOU WANHAO ndodhet në Ningbo të bukur, një nga qytetet portuale më të mëdha në Kinë.Është afër portit të Beilun rreth 30 kilometra, komunikimi dhe transporti është shumë i përshtatshëm.
FABRIKA E MAKINERISË NINGBO YINZHOU WANHAO është themeluar në vitin 2001, kryesore jonë janë pjesët e automjeteve, pjesët e motorëve, montimi i pajisjeve dhe plastika.

PRODUKTET

MJETE ELEKTRIKE

  • Produktet e veçuara
  • Arritje të reja
  • facebook
  • linkedin
  • Cicëroj
  • YouTube